23.10.2014 18:02

Αντίστροφη μέτρηση για το πρασίνισμα της Νέας Μονής

4000 ΔΕΝΔΡΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ CHIOS MARINE CLUB

4.000 δενδρύλια θα φυτευτούν την Κυριακή  στην περιοχή της Ν. Μονής από το Chios Marine Club με τη συμμετοχή εθελοντών, ομάδων και οργανώσεων από όλο το νησί.

Πού και πώς συνέδραμαν όλοι:

Στην τεράστια αυτή πρωτοβουλία και προσπάθεια το Chios Marine Club, έχουν συνδράμει όλοι οι φορείς της Χίου που καταμετρώνται περισσότεροι από 40!

Το πρόγραμμα

Το πρωί της Κυριακής, τους εθελοντές θα  μεταφέρουν 4 με 5 λεωφορεία που θα είναι σταθμευμένα

στο Parking του Κάστρου πίσω από τη Δημαρχεία. Θα ξεκινήσει ένα, ένα πούλμαν να γεμίζει από τις 08:30 - 09:00. Το πρώτο θα φτάσει στη Νέα Μονή κατά τις 09:00. Εκεί θα βρίσκεται άνθρωπος της λέσχης καθώς και της ομάδας ΟΜΙΚΡΟΝ για την υποδοχή.

  • Για όσους θα συμμετέχουν στη δεντροφύτευση θα χρειαστεί να έχουν αν είναι δυνατόν, ένα ζευγάρι γάντια εργασίας, τσάπα ή αξίνα σε νάιλον σακούλα ώστε να μη λερώσουν τα λεωφορεία. Επίσης καλό θα είναι να φορούν ρούχα εργασίας και μποτάκια.
  • Οι διοργανωτές συνιστούν στους οδηγούς Ι.Χ. να περάσουν και αυτοί από το σημείο επιβίβασης ( parking Kάστρο )  ή μπροστά από τη Δημαρχεία ούτως ώστε να παραλαμβάνουν κόσμο εάν έχουν κενή θέση στα αυτοκίνητά τους.
  • Θα υπάρχουν πολλά σάντουιτς - νερά - πορτοκαλάδες, αλλά συνιστάται  στους συμμετέχοντες  να κρατούν άλλο ένα μπουκαλάκι νερό, ιδιαίτερα αν ο καιρός είναι πολύ ζεστός.
  • Η αναδάσωση θα γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες και την επίβλεψη της Δασικής Υπηρεσίας.
  • Η Ομάδα ΟΜΙΚΡΟΝ θα αναλάβει το συντονισμό της όλης δράσης.

 

  • Για όσους ενδιαφέρονται μετά τη δεντροφύτευση, μπορούν να ακολουθήσουν στην ταβέρνα κυρά Δέσποινα στο Λιθί ( εκπτωτικές τιμές για το γεύμα ).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση αυτή παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@chiosmarineclub.gr ή καλέστε στο 210 4185788.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ