13.1.2017 10:36

Αντιπρόταση το 18ο για Κέντρο Κράτησης;

Το Ειρηνοδικείο … καψονάρει την κυβέρνηση με την καθυστέρηση στην έκδοση της απόφασης για τα ασφαλιστικά μέτρα του Ηγουμενοσυμβουλίου της Ιεράς Μονής Μερσινιδίου. Στο κυβερνητικό επιτελείο βέβαια προετοιμάζονται δια παν ενδεχόμενο, με πλέον πιθανό την αποδοχή, οπότε οι δυνατότητες επιμονής του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για τη δημιουργία Κέντρου Κράτησης Παραβατικών εξανεμίζονται.

Για καλό και για κακό έχουν αρχίσει να … ξεσκονίζουν κι άλλες εναλλακτικές λύσεις. Στην αναζήτηση νέων πιθανών χώρων πήρε μέρος επιτελείο του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης αλλά και Προστασίας του Πολίτη. Όπως έχουν μέχρι σήμερα τα δεδομένα νέα λύση στον ορίζοντα δεν διαφαίνεται, οπότε επανέρχεται η συζήτηση για το 18ο χλμ. της εθνικής οδού Χίου – Βολισσού, σκέψη που έχει ήδη προταθεί από το Στ. Κάρμαντζη. Ή τέλος πάντων ένα σημείο πέριξ του συγκεκριμένου χώρου αναζητεί το κυβερνητικό επιτελείο και δεν αποκλείεται οι ενέργειες να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό, μόλις η απόφαση του Ειρηνοδικείου έχει οριστική αρνητική τροπή για την κυβέρνηση. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ