14.6.2012 11:39

Αντιδρούν οι Σιδηρουντιανοί

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ

Ο Πολιτιστικός σύλλογος της Σιδηρούντας αντιδρά και ζητά να ματαιωθεί ο σχεδιασμός εγκατάστασης του εργοταξίου  φορτοεκφόρτωσης των ανεμογεννητριών της εταιρείας Imberdrolla -Rokas στην παραλία του Μετοχιού και στη δημιουργία  του διαμετακομιστικού κέντρου στην παραλία της Γερίντας  χώρων υποδοχής που θα λειτουργεί ως βασική μονάδα μεταφοράς του  παραγόμενου ρεύματος στην κεντρική Ελλάδα.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Α. Τσουρής δηλώνει ότι δεν διαφωνούν με τη γενικότερη θεωρία και πρακτική της επένδυσης, αλλά ζητούν την προστασία του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των μόνιμων κατοίκων της περιοχής   Το θέμα θα συζητηθεί στην  έκτακτη λαϊκή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 11:00, όπου θα ληφθούν και οι οριστικές αποφάσεις για τις κινήσεις που θα γίνουν στη συνέχεια.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ