24.12.2012 15:54

Ανθεκτικές ως τον Απρίλη οι καθιζήσεις στη Βερίτη (ΦΩΤΟ)

ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΙΚΩΝ

Σε δρόμο καρμανιόλα, κυρίως για τους οδηγούς των δύο τροχών, κινδυνεύει να μετατραπεί η Βερίτη, αφού μετά τις τελευταίες βροχοπτώσεις έχει παρατηρηθεί γενική καθίζηση του οδοστρώματος σε τέτοιο σημείο που να ενέχει πολλούς και διάφορους κινδύνους.

Ήδη σε διάσπαρτα τμήματα του οδοστρώματος η καθίζηση είναι, σύμφωνα με τους περίοικους, από 3 έως 5 εκατοστά.

«Τώρα που η βενζίνη είναι στα ύψη ακόμα και το χειμώνα οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα δίκυκλα. Αναγκαζόμαστε να κάνουμε απότομους ελιγμούς για να αποφύγουμε την τελευταία στιγμή τa επικίνδυνα σημεία του δρόμου. Περιμένουμε να δούμε σε ποιο σημείο θα φθάσει η αδιαφορία των υπευθύνων. Αν γίνει ατύχημα, να δούμε ποιος θα αναλάβει την ευθύνη», υποστηρίζουν κάτοικοι της περιοχής.

«Θα συμπληρωθεί το έργο»

Γνώστης του προβλήματος δηλώνει ο δήμαρχος Χίου, Π. Λαμπρινούδης, τονίζοντας ότι οι εργασίες δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί και γι’ αυτό το λόγο παρατηρείται το συγκεκριμένο φαινόμενο.

«Επί του παρόντος έχουν εκτελεστεί οι εργασίες μόνο στη μία πλευρά. Δυστυχώς μας πρόλαβαν οι βροχές και δε μπορέσαμε να συνεχίσουμε τις εργασίες και στο άλλο ρεύμα, με αποτέλεσμα η διαφορά στο υπέδαφος να δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Τον Απρίλιο θα ξεκινήσουν χωματουργικές εργασίες και στο άλλο τμήμα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ενιαία ασφαλτόστρωση και θα δοθεί η απαραίτητη κλήση στο έδαφος για να φεύγουν τα όμβρια ύδατα και να εξαφανιστεί το πρόβλημα της καθίζησης», τονίζει, συνιστώντας παράλληλα υπομονή. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ