28.1.2014 16:37

Ανταμώνουν εκτός υπηρεσίας τα Τελωνεία Χίου – Τσεσμέ

• ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Την είδηση ότι τα Τελωνεία Χίου και Τσεσμέ αναμένεται στο αμέσως επόμενο διάστημα να διοργανώσουν από κοινού δράσεις στα πλαίσια σύσφιξης των δύο περιοχών επιβεβαίωσε το πρωί της Τρίτης ο προϊστάμενος της Τελωνειακής Υπηρεσίας του Τσεσμέ κατά τη συνάντησή του με τη χιώτικη αντιπροσωπεία που βρέθηκε στην απέναντι πλευρά του Αιγαίου.

Όπως ανέφερε ο προϊστάμενος του Τελωνείου του Τσεσμέ ήδη οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε επικοινωνία μεταξύ τους, ενώ το είδος των δράσεων αλλά και το πλαίσιο που θα πραγματοποιηθούν αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι τον Απρίλιο.

«Ολοένα και περισσότεροι συμπατριώτες μου επισκέπτονται το νησί σας, ενώ πλέον πολλοί από εμάς έχουμε αναπτύξει σχέση φιλίας.  Θεωρήσαμε λοιπόν ότι το προσωπικό των δύο Τελωνείων θα πρέπει να γνωριστεί καλύτερα και σε αυτά τα πλαίσια προωθούμε ορισμένες δράσεις που προς το παρόν δεν είναι ανακοινώσιμες», ανέφερε ο προϊστάμενος του γειτονικού Τελωνείου.

Επισφράγισε μάλιστα την άποψή του για το νησί μας κλείνοντας ήδη γκρουπ Τούρκων υπηρεσιακών παραγόντων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

2.	Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τσεσμέ, Osman Kοfuncu,  με τον πρόεδρο του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Χίου, Δημ. Κιτριλάκη.Ναι στη συνέχιση της συνεργασίας

Τα μέλη της χιώτικης αντιπροσωπείας επισκέφθηκαν και το νέο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τσεσμέ, Osman Kοfuncu,  ο οποίος τους υποδέχθηκε στο γραφείο του, υπογραμμίζοντας την πρόθεσή του να συνεχίσει τη στενή συνεργασία με τη Χίο στον εμπορικό και τουριστικό τομέα σε περίπτωση που επανεκλεγεί ο συνδυασμός του. 

 

Αποστολή στον Τσεσμέ: Π. Φύκαρης

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ