22.5.2012 9:54

«Ανοίξτε δρόμο»

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΕΤΗΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΑΛΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ

 
Το αίτημα  να ανοιχτεί με απαλλοτρίωση ένας δρόμος από τη νότια πλευρά  του οικισμού, για να αποκτήσουν δεύτερη έξοδο και οδική πρόσβαση στην κεντρική οδό Βαρβασίου - Γρού, επαναφέρουν στη δημοσιότητα οι κάτοικοι των εργατικού οικισμού της Ευρετής.
«Τα σοκάκια  είναι τόσο στενά, που από τα περισσότερα δεν περνάει ούτε μικρό αυτοκίνητο. Ο δήμος είχε υποσχεθεί ότι θα ανοίξει το δρόμο σε χώρο που ήταν δημοτικός, αλλά η περιοχή έχει περιφραχθεί από ιδιώτη»,όπως υποστηρίζουν ζητώντας να ελεγχθεί η νομιμότητα της υπόθεσης.
Οι φωτιές
«Στις φωτιές που έχουν πιάσει τα οχήματα της πυροσβεστικής δεν μπορούσαν να μπουν μέσα. Άπλωσαν μάνικες από την επάνω Ευρετή και έκαναν πολύ δύσκολα και με καθυστέρηση τη δουλειά τους. Αν δεν ανοιχτεί σωστός δρόμος πρόσβασης  κάποια στιγμή θα θρηνήσουμε θύματα», λένε ελπίζοντας να μην επαληθευτούν.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ