21.5.2015 11:16

Άνοιξε πανιά στο διαδίκτυο

ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΙΟΥ

Μία σημαντική πρωτοβουλία που προωθεί επιπλέον τον εναλλακτικό τουρισμό του νησιού έλαβε η διοίκηση του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Μέσα από το διαδίκτυο απέκτησε τη δική του ξεχωριστή παρουσία δίνοντας την ευκαιρία στους κατόχους ιστιοπλοϊκών ή άλλων σκαφών να αποκομίσουν λεπτομέρειες για το σύνολο των αλιευτικών και τουριστικών καταφυγίων του νησιού.

Για κάθε ένα από τα λιμάνια και τα καταφύγια υπάρχουν φωτογραφίες αλλά και πληροφορίες για τις παροχές του καθενός ξεχωριστά δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επιλέξουν τον μέρος που θα αγκυροβολήσουν χειμώνα και καλοκαίρι.

Παράλληλα μέσα στη σελίδα παρέχονται πληροφορίες για την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού με τον Πειραιά αλλά και τα άλλα νησιά καθώς και στατιστικά στοιχεία για τις κρουαζιέρες.

Τέλος μέσα από την ενότητα «Νέα» ο χρήστης μπορεί να δει τα εν εξελίξει έργα, τις ανακοινώσεις αλλά και τους τρέχοντες διαγωνισμούς.

Δείτε την ιστοσελίδα στο: http://chiosport.gr/

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ