10.5.2012 17:07

"Ανοιχτά τα καταστήματα και το απόγευμα του Σαββάτου"

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΜΟΥΝΔΡΟ

Να παραμένουν τα καταστήματα ανοιχτά και το απόγευμα του Σαββάτου για την τουριστική, ζητάει με επιστολή του προς τα ΜΜΕ, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Κ. Μούνδρος.
Στη σχετική επιστολή αναφέρει:
«Επανερχόμενος στην πρότασή μου για διεύρυνση του θερινού ωραρίου , αφού την περσινή χρονιά ούτε καν συζητήθηκε , προτείνω να εξεταστεί το ενδεχόμενο να παραμένουν ανοικτά τα καταστήματα της αγοράς το Σάββατο το απόγευμα, είτε με συνεχές , είτε με διακεκομμένο ωράριο , προκειμένου να εξυπηρετούνται οι επισκέπτες του νησιού.
            Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θεωρώ ότι στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που βρισκόμαστε, θα πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο βελτίωσης των οικονομικών δυνατοτήτων, έχοντας ταυτόχρονα και ευχαριστημένους επισκέπτες.
            Εάν αποφασιστεί κάτι τέτοιο, αυτό  θα πρέπει να γνωστοποιηθεί μέσω των ξενοδοχείων και των τουριστικών γραφείων κι αυτό μπορεί να το αναλάβει η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης».  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ