30.4.2014 15:40

Ανοίγουν τα σπήλαια

ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓ. ΓΑΛΑΣ

Με τον Μάιο και τα κρινάκια ανοίγουν τα σπήλαια που έχει στη δικαιοδοσία της η Προμηθευτική Ομηρούπολης Α.Ε. ΟΤΑ.
Με ανακοίνωση της η εταιρεία γνωστοποιεί στο κοινό ότι το σπήλαιο των Ολύμπων θα λειτουργεί καθημερινά από 1ης Μαΐου   με ωράριο λειτουργίας  από 11.00 έως 18.00  εκτός Δευτέρας.
Οσον αφορά το σπήλαιο του Αγίου Γάλακτος θα λειτουργεί καθημερινά από 1η Μαΐου με ωράριο λειτουργίας  από 11.00  έως 19.00  καθημερινά.
Στον περίβολο των Σπηλαίων τόσο των Ολύμπων όσο και του Αγ. Γάλακτος λειτουργούν αναψυκτήρια, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να πιουν τον καφέ ή το αναψυκτικό τους απολαμβάνοντας  το τοπίο και την φυσική ομορφιά του.
Η επίσκεψη στο Σπήλαιο του Αγ. Γάλακτος συνδυάζεται με ξενάγηση στο Βυζαντινό Ναό της Παναγίας Αγιογαλούσαινας και τη δυνατότητα επίσκεψης σε πέντε διαφορετικούς εκθεσιακούς χώρους.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα : 22710-93364 Προμηθευτική Ομηρούπολης Α.Ε για το σπήλαιο των Ολύμπων και  22740-22004 για το σπήλαιο του Αγ.Γάλακτος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ