9.11.2012 10:16

Ανοίγουν στο παρά πέντε Ομήρειο και Ιωνικό κολυμβητήριο

Με σημερινή του ανακοίνωση την τελευταία στιγμή, ο Σύλλογος ΟΤΑ υποκύπτοντας στις πιέσεις του κόσμου, αναφέρει ότι τελικά θα επιτρέψει τη λειτουργία τόσο του Ομηρείου όσο και του Ιωνικού Κολυμβητηρίου στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση του νησιού. 
 
"Ο Σύλλογος μας επιδεικνύοντας την απαιτούμενη ευαισθησία και τιμώντας τους αγώνες του Λαού μας για την απελευθέρωση της Χίου το 1912 , αποφάσισε να επιτρέψει στα Μέλη του να λειτουργήσουν το Ομήρειο ΠΚΔΧ και το Κολυμβητήριο για να διεξαχθούν εκδηλώσεις που σχετίζονται με τον εορτασμό αυτό.
Πιστεύουμε όμως και πρέπει να το καταθέσουμε , ότι η καλύτερη τιμή γι’ αυτούς τους αγωνιστές προγόνους μας,  θα ήταν η συνολική , συλλογική και ηρωική αντίστασή μας ενάντια σε όσους , ντόπιους και ξένους , μεθοδεύουν τη νέα υποδούλωση της Χώρας  μας".

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ