21.11.2014 12:51

Άνοιγμα στην κοινωνία

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΙ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

140 μαθητές της Β και Γ’ τάξης του 3ου Γενικού Λυκείου Χίου γνώρισαν την Τετάρτη από κοντά  το Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Σκοπός αυτών των επισκέψεων είναι η γνωριμία των παιδιών με το αντικείμενο Σπουδών της σχολής, το Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος και τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων διπλωματούχων.

Οι μαθητές συνοδεύοντας από 5 καθηγητές τους κι εκτός από την επίσκεψη στους χώρους και την  ενημέρωση σχετικά με το αντικείμενο της σχολής, είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν και να ακούσουν από πρώτο χέρι τις εμπειρίες των ίδιων των σπουδαστών.

Οι φοιτητές και φοιτήτριες καθώς και οι απόφοιτοι μετέφεραν την εμπειρία τους από τις σπουδές τους στο Τμήμα και στην αγορά εργασίας, καθώς επίσης και για τη φοιτητική ζωή στη Χίο.

Στις επόμενες συναντήσεις, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 26/11 και στις 03/12, θα πάρουν μέρος μαθητές και μαθήτριες από το 1ο ΓΕΛ Χίου, το ΓΕΛ Καλλιμασιάς, το 2ο ΓΕΛ Χίου και το ΓΕΛ Βροντάδου.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ