27.7.2016 15:21

Ανοίγει τα παγκάρια για τους πυρόπληκτους

Σε μια νέα προσφορά προς το λαό της Χίου προχωρά ο Μητροπολίτης του νησιού Μάρκος αποδεικνύοντας πως η εκκλησία όταν θέλει μπορεί και συμπαρίσταται στις δύσκολες στιγμές.

Ειδικότερα, μετά την παροχή χρημάτων για κάθε τρίτο παιδί που θα γεννιέται στα ακριτικά και δοκιμαζόμενα από την τουρκική προκλητικότητα Ψαρά, ο Μητροπολίτης αποφάσισε να διατεθεί το 10% των εσόδων από τις ενορίες του νησιού κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Παναγίας το Δεκαπενταύγουστο ως βοήθεια στους πυρόπληκτους μαστιχοκαλλιεργητές του νησιού.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως αυτή την στιγμή φαίνεται ότι σχεδόν ολοκληρωτική είναι η καταστροφή στις καλλιέργειες των μαστιχόδεντρων στα χωριά της Ελάτας, της Βέσσας και του Λιθίου μετά τη μεγάλη φωτιά στη Χίο.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ