19.8.2016 10:18

Aνοίγει πανιά η Αegean Regatta με 74 σκάφη

Το ταξίδι της στο Αιγαίο Πέλαγος θα συνεχίσει για 15η φορά η Αegean Regatta, ο διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας που διοργανώνουν η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής μαζί με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Η αυλαία των αγώνων ανοίγει το Σάββατο 20 Αυγούστου, στο Porto Carras Grand Resort με τη συγκέντρωση των κυβερνητών (20:00) και την Τελετή Εναρξης (21:00).

Το πρωϊ της Κυριακής στις 10:00, τα σκάφη θα ανοίξουν πανιά για τη Μύρινα της Λήμνου και το πρώτο σκέλος του αγώνα απόστασης 65 ναυτικών μιλίων. Στην Aegean Regatta 2016 έχουν δηλώσει συμμετοχή 74 σκάφη από εννέα χώρες, αποδεικνύοντας για μία ακόμα χρονιά την αγάπη και την εμπιστοσύνη των ιστιοπλόων στον αγώνα.

  Συντονιστής όμιλος της Aegean Regatta 2016 είναι ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Μυτιλήνης και συνδιοργανωτές οι: Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ρόδου, A.O. Aιγαίου, N.O. Xίου, N.O. Σάμου, Ν.Ο. Καρλοβάσου, Λ.Ο.Ι.Α.Θ. Μυτιλήνης, Ν.Ο.Λέρου, και Ι.Ο.Χίου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ