4.10.2016 14:29

Ανοίγει ο δρόμος για το 4ο Τμήμα του Περιφερειακού

ΕΠΙΧΑΙΡΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ

Την έκδοση στο Φύλλο εφημερίδας της κυβέρνησης, της απόφασης για την παρακατάθεση του ποσού των αποζημιώσεων για το 4ο Τμήμα του Περιφερειακού δρόμου της πόλης της Χίου, ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος Χίου Μ. Βουρνούς

"Με την έκδοση του ΦΕΚ για τις απαλλοτριώσεις στο 4ο τμήμα του δρόμου παράκαμψης της πόλης της Χίου, ανοίγονται άλλες προοπτικές για την πόλη και έρχεται το τέλος μιας μεγάλης προσπάθειας που έχει ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν" δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Χίου, μην παραλείποντας να δώσει τα εύσημα για την επιτυχή αυτή εξέλιξη στις υπηρεσίες του δήμου και σε όλους όσους συνεργάστηκαν.

Άνοιγμα στους αντιδρώντες

Με δεδομένο ότι για το συγκεκριμένο τμήμα του περιφερειακού της πόλης έχει κατατεθεί ήδη μια προσφυγή στο ΣτΕ από θιγόμενους ιδιοκτήτες που θα εκδικαστεί το πιθανότερο τον Δεκέμβριο, ο Μ. Βουρνούς προσπάθησε να απλώσει γέφυρες επικοινωνίας σημειώνοντας: "Ο περιφερειακός δρόμος της πόλης σχεδιάστηκε πριν από 15 χρόνια και ήδη έχουν εκτελεστεί τα δυο τμήματα του. Είναι δεδομένο ότι πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Δεν μπορούμε όμως κάθε φορά να ξαναγυρνάμε στην αρχή. Μπορεί ο Δήμος και πρέπει να καλύψει θέματα που ανοίγονται δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε όμως το έργο πάλι από την αρχή. Μπήκε μία πέτρα, ένα λιθαράκι για την ολοκλήρωση του συνόλου του

Στο ταμείο παρακαταθηκών 1.379.462,07 ευρώ

Δέκα μέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας, που ήταν η 14η Οκτωβρίου 2016, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες των απαλλοτριώσεων για το τέταρτο τμήμα του περιφερειακού της πόλης και ήδη όπως αναφέρεται στο σχετικό ΦΕΚ  έχουν κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων 1.379.462,07 ευρώ για τις απαλλοτριώσεις και 40.305, 45 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα. "

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ