7.10.2016 19:26

Ανοίγει το κολυμβητήριο

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Η επίσημη πρώτη του Ιωνικού Κολυμβητηρίου για τη φετινή σεζόν είναι τη Δευτέρα, με όλους τους  χώρους του σε πλήρη λειτουργία.

Στόχος για το Νομικό Πρόσωπο και με δεδομένες τις αυξημένες απαιτήσεις και αιτήματα μεμονωμένων πολιτών αλλά και φορέων για τη διεύρυνση του ωραρίου, και χρήση της πισίνας, είναι η πρόσληψη του απαιτούμενου προσωπικού και η δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων που θα ικανοποιήσουν τα παραπάνω αιτήματα.

"Ξεκινάμε τη Δευτέρα για όλους, μικρή και μεγάλη πισίνα. Είμαστε στη διαδικασία αδειοδότησης  της δεξαμενής, κάτι που δεν θα αργήσει και παράλληλα προχωρούμε τις ενέργειες μας για την πρόσληψη ναυαγοσώστη, νοσοκόμας και γενικότερα που προσωπικού που απαιτείται για την κάλυψη των αναγκών του κολυμβητηρίου", δήλωσε στον "π" ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Π. Καμπούρης.

Και τα σχολεία

Στις επιπρόσθετες απαιτήσεις από το Ιωνικό Κολυμβητήριο και τη διοίκηση του έρχεται να προστεθεί και το μάθημα κολύμβησης των σχολείων που προωθείται από το Υπουργείο. 'Μας έχει έρθει η σχετική εγκύκλιος, έχει οριστεί ο υπεύθυνος γυμναστής από το Υπουργείο, είναι ο Β. Κοκαλιάς και αναμένουμε πότε θα είναι έτοιμοι από την Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευση για να ξεκινήσει και αυτό το πρόγραμμα", ανέφερε ο κ. Καμπούρης.

Όλα ανοικτά

Οι θέσεις πάντως που θα προκηρυχτούν θα είναι με 8μηνη κατά πάσα πιθανότητα σύμβαση, των προσλήψεων θα προηγηθεί διαγωνισμός ενώ δεν αποκλείεται και συνεργασία με εταιρεία για την κάλυψη των συγκεκριμένων αναγκών.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ