22.4.2015 13:06

Ανοίγει γραμμή με την κοινωνία

ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Η βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης της Χίου βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του διοικητή της Τροχαίας Γιάννη Αραμπατζή και μελών της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου.

Στη συνάντηση δόθηκε ιδιαίτερα έμφαση στον περιορισμό της παράνομης στάθμευσης με τον Εμπορικό Σύλλογο να δεσμεύεται να κάνει ανάλογες συστάσεις προς τα μέλη του να τηρούν τη νομιμότητα και να επισημαίνουν τις παρανομίες.

Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι

Από την πλευρά της Τροχαίας τονίστηκε ότι μια από τις προτεραιότητες της είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Προς την κατεύθυνση αυτή, όπως επεσήμανε ο κ. Αραμπατζής,  θα γίνονται τακτικοί έλεγχοι για παράνομα σταθμευμένα οχήματα ιδιαίτερα σε πεζοδρόμους, πεζοδρόμια, ράμπες ΑΜΕΑ, διαβάσεις πεζών, διπλοπαρκαρίσματα και γενικά σε παραβάσεις που παρεμποδίζουν την κυκλοφορία οχημάτων, πεζών και ΑΜΕΑ.

Ανοιχτή γραμμή με τους πολίτες

Το ενδιαφέρον στοιχείο που προέκυψε από τη συνάντηση είναι η αλλαγή φιλοσοφίας από την πλευρά της Τροχαίας που ανοίγει απευθείας γραμμή με τους πολίτες δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επισημαίνουν στο e-mail ttchiou@astynomia.gr, τυχόν προβλήματα που παρατηρούν στο οδικό δίκτυο και χρήζουν παρεμβάσεων, για τα οποία θα γίνονται προσπάθειες επίλυσής τους σε συνεργασία με τις συναρμόδιες υπηρεσίες.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ