30.9.2016 11:20

"Ανίκανος και εγωιστικά αδιάλλακτος ο Μ. Βουρνούς"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ

Στην αντεπίθεση περνάει ο συνδυασμός του Π. Λαμπρινούδη που μετά την ανακοίνωση της «Πρωτοβουλίας» κατηγορεί τον δήμαρχο για ανικανότητα και επικίνδυνη εγωιστική αδιαλλαξία.

«Αλήθεια, ποιος ευθύνεται για το ναυάγιο της πρότασης συγκρότησης της διαπαραταξιακής επιτρόπης;;; Ο κ. Βουρνούς δεν είναι αυτός, που ήταν ανυποχώρητος στο να δεχθεί την πρότασή μας για κανένα νέο κέντρο φύλαξης στη Χίο, προκειμένου να συμμετέχουμε στην επιτροπή, ακόμη και χωρίς τις δύο άλλες παρατάξεις;

Κι αν μας κατηγορεί, ότι υπήρχαν θετικές απόψεις στο συνδυασμό μας για την πρότασή τους, αλήθεια, εκείνος γιατί διέλυσε την προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ., όταν μέσα στο γραφείο του υπήρχαν πάρα πολλοί σύμβουλοί του, που συμφωνούσαν με την πρότασή μας και τον καλούσαν να συμφωνήσουμε όλοι μαζί;;;», αναφέρει ο συνδυασμός «Όλη μαζί για τη Χίο μας», καλώντας την παράταξη της συμπολίτευσης να ξεκαθαρίσει τα δικά της «εγωιστικά θέλω», να αντιληφθεί την πραγματικότητα και τις ανάγκες της και ύστερα να προσπαθεί να «πετάξει τη μπάλα» σε άλλο γήπεδο.

«Α, και κάτι τελευταίο. Η προσπάθειά σας, κ. Βουρνού, να φέρετε εισαγόμενους   επικοινωνιακούς συμβούλους, φαίνεται εξ αρχής αποτυχημένη.

Είχατε συνεργάτες, που γνώριζαν την χιώτικη πραγματικότητα και τους διώξατε και τώρα επιχειρείτε  να φτιάξετε το προφίλ σας με «ξένους» επικοινωνιολόγους της θεωρίας.

 Λες και δεν υπήρχε κανένας χιώτης, που θα μπορούσε να σας βοηθήσει στο πραγματικά δύσκολο ( λόγω του απίστευτου εγωισμού σας) εγχείρημα…!», αναφέρει ο συνδυασμός Λαμπρινούδη.

                                                                      

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ