22.1.2014 11:19

«Ανεξήγητο φλερτ»»

ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ Π. ΣΤΕΙΡΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟ ΦΟΒ

Ο ιδιαίτερος προεκλογικός τόνος που σημάδεψε την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έλειψε ούτε στη συζήτηση του θέματος για την βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του ΦΟΒ.
Στην εισήγησή του ο πρόεδρος του ΦΟΒ και δημοτικός σύμβουλος Π. Στείρος εστίασε στην αναγκαιότητα του συγκεκριμένου έργου τονίζοντας ότι η χρηματοδότηση θα προέλθει από αδιάθετα χρήματα του ΕΣΠΑ στον πολιτισμό.
Η εισήγηση του Π. Στείρου βρήκε πρόσφορα έδαφος με τον Ν. Νύκτα να εισηγείται αντίστοιχες εργασίες και στο κτίριο της ΠΕΚΕΒ αφού και οι δύο φορείς όπως είπε έχουν τεράστια προσφορά σε πολιτιστικό επίπεδο στον Βροντάδο.
Η πραγματική διαμάχη προήλθε όταν ο επικεφαλής της ΛΑΣ Μ. Σκούφαλος έκανε λόγο για ανεξήγητο έρωτα του Δημάρχου με τον ΦΟΒ, υπονοώντας τη συμμετοχή του Π. Στείρου στον ψηφοδέλτιο του Π. Λαμπρινούδη τις ερχόμενες εκλογές.
«Ας ελπίσουμε αυτός ο έρωτας να κρατήσει και μετά τις εκλογές. Ωστόσο ανάγκες έχουν και τα σχολεία», είπε ο κ. Σκούφαλος για να λάβει την απάντηση διά στόματος Δημάρχου ότι τα συγκεκριμένα κονδύλια είναι δεσμευμένα αποκλειστικά για έργα πολιτισμού.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ