10.8.2015 11:00

Ανεξέλεγκτη χωματερή στην καρδιά του Κάμπου [ΦΩΤΟ]

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΥΡΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ

Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα καλείται πλέον η υπηρεσία καθαριότητας καθώς το τελευταίο διάστημα ολοένα και πληθαίνουν οι καταγγελίες των πολιτών σχετικά με την εικόνα που παρουσιάζει η πόλη αλλά και τα προάστια στο φλέγον ζήτημα της καθαριότητας.

Με επιστολή της στον «π» κάτοικος του Κάμπου καταγγέλλει την χωματερή που έχει δημιουργηθεί στην οδό Ιωάννου Χρήστου στο αεροδρόμιο, τον βασικό δηλαδή δρόμο που ακολουθεί ο επισκέπτης του νησιού για να οδηγηθεί στον Κάμπο.

Εκατοντάδες σκουπίδια, από πλαστικά και ξύλα μέχρι και οικοσυσκευές συνθέτουν τη σημερινή εικόνα έτσι όπως την αποτύπωσε η συμπολίτισσάς μας Αγγελική Χανδρή.

Ακολουθεί η σημείωσή της στον «π»:

8 Αυγούστου 2015 Οδός Ιωάννου Χρήστου (μέσα δρόμος αεροδρομίου)

Χώρος ιδιοκτησίας Δήμου Χίου έχει μετατραπεί σε ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ.

Εστία μόλυνσης για όλους τους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο...

Μια άθλια εικόνα που αντικρίζουν καθημερινά εμείς αλλά και οι τουρίστες που θέλουν να θαυμάσουν τις ομορφιές του Κάμπου μας.... ΝΤΟΠΗ!!!!!!!!!!

 Που είναι ο Δήμος Χίου;

Που είναι ο Σύλλογος Κάμπου;

Που είναι το Υγειονομείο; Παρακαλώ κοινοποιήστε το...

Θέλουμε άμεσα να αποσυρθούν τα κοντέινερ και τα σκουπίδια από το σημείο αυτό και να σταματήσει επιτέλους αυτό το χάλι...!!!!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ