Σε κορύφωση βρίσκεται αυτή την ώρα η ένταση στη ΒΙ.ΑΛ. μεταξύ των κατοίκων και των αστυνομικών που βρίσκονται εκεί με τους πρώτους να αρνούνται την έλευση των 11 κοντέινερ που προορίζονται για την υπηρεσία ασύλου στη ΒΙ.ΑΛ και τους δεύτερους να προσπαθούν να τους συνετίσουν.
ΣΟ Αστυνομικός Διευθυντής, η Τροχαία, η υπεύθυνη της υπηρεσίας ασύλου προσπαθούν να εξηγήσουν στους κατοίκους ότι τα κοντέινερ δεν προορίζονται για φιλοξενία των προσφύγων αλλά για να ολοκληρωθεί η καταγραφή των αιτήσεων ασύλου, κάτι που θα διευκολύνει και θα αποσυμφορήσει τη ΒΙ.ΑΛ. Παρόλα αυτά, οι κάτοικοι του Χαλκειούς δεν δείχνουν να συνετίζονται, ενώ από χθες υπήρχε σαφείς διαταγή για τήρηση του νόμου και διέλευση των οχημάτων.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.