2.10.2014 16:18

Αναζητούν κονδύλια για Περιφερειακό πόλης και Κάστρο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ

Συνάντηση για τις χρηματοδοτήσεις έργων μέσω ΕΣΠΑ του Δήμου Χίου διενεργήθηκε σήμερα το πρωί στο Γραφείο του Υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι διευθυντές των Υφυπουργών Ν. Μηταράκη και Οδ. Κωνσταντινόπουλου ενώ το Δήμο Χίου εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς και ο Αντιδήμαρχος Στρατής Γδύσης.
Συγκεκριμένα, συζητήθηκε το θέμα της χρηματοδότησης του 1ου τμήματος του Περιφερειακού Δρόμου της Χίου (από τη θέση Γεφύρι του Παρθένη μέχρι την παραλία της Φάρκαινας).

Επισημάνθηκε η σημασία του έργου για το νησί καθώς και η ανάγκη γρήγορης υλοποίησης του μέσα στα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί.
Παράλληλα έγινε εκτενής αναφορά για τη χρηματοδότηση των έργων αποκατάστασης των Τειχών του Κάστρου Χίου καθώς και για την αποκατάσταση του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Συκούση.
Τέλος, στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε το καλό κλίμα και το πνεύμα συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών και τονίστηκε η σημασία της απαραίτητης υποστήριξηςγια την ταχύτερη εξέλιξη των έργων του Δήμου Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ