19.2.2015 17:32

«Αναζητώ μια δίκαιη λύση»

ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΤΙΝΑΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

Το δίκιο με το μέρος της υποστηρίζει πως έχει η διαχειρίστρια της καντίνας στο Ιωνικό Κολυμβητήριο που εδώ και λίγες μέρες έχει κλείσει μετά από καταγγελία για έλλειψη σχετικής άδειας. Ανάμεσα στην ίδια και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου έχει ξεσπάσει μια αντιπαράθεση, που ενδεχόμενα μπορεί να καταλήξει και στη Δικαιοσύνη εάν δεν βρεθεί μια μόνιμη λύση στο ζήτημα της αδειοδότησης.

«Προσπάθησα να πάρω την αδειοδότηση που χρειαζόμουν στο κυλικείο αλλά δεν υπήρχε άδεια του Κολυμβητηρίου. Συγκεκριμένα δεν υπήρχε άδεια χρήσης, πυρασφάλεια, οικοδομική άδεια. Επομένως το πρόβλημα δεν είναι δικό μου και κακώς παρουσιάστηκε ως τέτοιο. Ουδέποτε αρνήθηκα μια νόμιμη διαδικασία. Εγώ ζήτησα τα νομιμοποιητικά έγγραφα του Ιωνικού Κολυμβητηρίου για να βγάλω άδεια και απλά δεν μου τα έδωσαν, γιατί δεν υπήρχαν. Η διαδικασία έχει ξεκινήσει για την νομιμοποίηση του Κολυμβητηρίου, άρα μπορεί να βρεθεί και μια δίκαιη λύση και να μην ταλαιπωρούμαστε» υποστηρίζει στον «π» η ίδια.

Παράλληλα με τα παραπάνω και ενώ έχουν μεσολαβήσει αρκετές επικοινωνίες με τον πρόεδρο του Ιωνικού Κολυμβητηρίου Ν. Λαμπρινούδη και του Νομικού Προσώπου Παντ. Καμπούρη, αναζητείται μια λύση που να καλύπτονται και τα δύο μέρη. Αφενός δηλαδή να αδειοδοτηθεί η καντίνα και να γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις, αφετέρου να ξεπεραστούν γρήγορα και οι όποιες διαφωνίες έχουν καταγραφεί.

Χθες μάλιστα πραγματοποιήθηκε στο Νομικό Πρόσωπο συνάντηση όλων των εμπλεκομένων, η οποία ενδέχεται σήμερα να καταλήξει και σε συμφωνία, γεγονός που θα αποκαταστήσει το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί και που στερεί από το Ιωνικό την λειτουργία του Κυλικείου.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ