25.8.2016 10:53

Αναζητείται αξιοκρατία

Σοβαρά ερωτηματικά για τον τρόπο με τον οποίο ο Δήμος αναζητεί προσφορές στις τοπικές επιχειρήσεις, θέτει με επιστολή του στον «π» ο συμπολίτης μας Δημήτρης Ζαννίκος.

Όπως σημειώνει σε αυτή παρότι ο Δήμος του όφειλε χρήματα από το παρελθόν, όχι μόνο δεν τα εξόφλησε αλλά το τελευταίο διάστημα δεν ζητάει προσφορές από όλα τα καταστήματα με αποτέλεσμα να δημιουργείται αθέμιτος ανταγωνισμός.

Φέρνει μάλιστα σαν παράδειγμα τη διοργάνωση της συναυλίας του Λύραυλου, για την οποία καταγγέλλει ότι η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Β. Ποταμούση δεν ζήτησε προσφορές από όλες τις τοπικές επιχειρήσεις.

Αναλυτικά η επιστολή διαμαρτυρίας του Δημήτρη Ζαννίκου:

«Θα ξεκινήσω την αναφορά μου με κάτι που ακούω από παιδί Ο μπαταξής δεν γυρνάει ποτέ στο μαγαζί που χρωστάει Τώρα γιατί το λέω αυτό;  Η προηγούμενη, λοιπόν, δημοτική αρχή άφησε στην εταιρεία μου κάποιες οφειλές τις οποίες η λογική (μάλλον η δική μου ) έλεγε ότι η τωρινή αρχή θα τακτοποιούσε.

 Αμ δε, όταν το είπα αυτό μου είπαν ότι η σημερινή δημοτική αρχή δεν θα κάνει τα λάθη της προηγούμενης ( χωρίς προσφορές, πρώτα ανάρτηση και μετά την δουλειά και τέτοια). Πάνε λοιπόν κάποια καλά λεφτά τα οποία τα επιβεβαίωνε η προηγούμενη δημοτική αρχή. Και αναρωτιέμαι η τωρινή άφθαρτη αρχή παίρνει για όλα προσφορές; Η κυρία Ποταμούση πήρε προσφορές για τις δύο συναυλίες του Λύραυλου; Και πόσα ακόμα έχουν γίνει και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι», αναφέρει ο κ. Ζαννίκος. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ