9.6.2016 16:28

Αναλαμβάνει τις ευθύνες του το Υπ. Υγείας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΥΨΟΥΣ 1 ΕΚ. ΕΥΡΩ

Θετικό αποτέλεσμα είχε η πρωτοβουλία της διοικήτριας του Νοσοκομείου Ελένης Βουτιέρου, να συναντηθεί με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Υγείας, σχετικά με τους ανεξόφλητους λογαριασμούς ρεύματος του Νοσοκομείου που προσεγγίζουν το 1 εκ. ευρώ.

Μιλώντας στον «π» η κ. Βουτιέρου σημείωσε ότι το Υπουργείο δεσμεύτηκε να καλύψει το σύνολο των χρεών προς τη ΔΕΗ, μέσω έκτακτης επιχορήγησης που θα ανέρχεται στο ύψος του οφειλόμενου ποσού.

«Είναι σημαντικό να καθησυχάσουμε τους Χιώτες και ειδικά τους νοσηλευόμενους ότι το Νοσοκομείο δεν πρόκειται να μείνει χωρίς ρεύμα. Από την πλευρά μας απομένει να κάνουμε ορισμένες διαδικασίες, κυρίως διοικητικές, ώστε το ζήτημα να τακτοποιηθεί», δήλωσε η κ. Βουτιέρου.

Να σημειωθεί ότι της συνάντησης της διοικήτριας του Νοσοκομείου με στελέχη του Υπουργείου είχε προηγηθεί προειδοποίηση της ΔΕΗ ότι σε περίπτωση που δεν εξοφληθούν άμεσα οι λογαριασμοί της τελευταίας διετίας αλλά και παλαιότερων ετών, τότε θα προέβαινε σε όλα τα νόμιμα μέσα, μη αποκλείοντας και το ενδεχόμενο διακοπής ηλεκτροδότησης. 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ