3.11.2015 14:20

«Ανακύκλωση τρόπος ζωής»

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΔΣΑ

Ξεκίνησε τη Δευτέρα και θα συνεχιστεί μέχρι και την επόμενη Παρασκευή 13/11 η καμπάνια ενημέρωσης της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, σε συνεργασία με το Δήμο της  Χίου.

Η καμπάνια περιλαμβάνει διανομή ενημερωτικού υλικού μέσα από 15.000 φυλλάδια σε νοικοκυριά της πόλης, με σκοπό την ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, αλλά και την εξοικείωση των πολιτών στη δημιουργία, όσο το δυνατόν αμιγέστερων ρευμάτων αποβλήτων συσκευασίας, στο σημείο παραγωγής τους.

Ικανοποιημένοι για την πορεία υλοποίησης της ενημερωτικής δράσης δηλώνουν από πλευρά τους ο αντιδήμαρχος Γ. Μπελέγρης καθώς και ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Σ. Συριώδης που αποτελούν τους βασικούς εταίρους συνεργασίας εκ μέρους του Δήμου.

«Πρόκειται για την πρώτη μίας σειρά δράσεων που θα ακολουθήσουν με σκοπό ο κόσμος να γνωρίσει τα πολλαπλά οφέλη της ανακύκλωσης και να εμπλακεί περισσότερο ενεργά στη διαδικασία», σημείωσε στον «π» ο αντιδήμαρχος Γ. Μπελέγρης.

Να σημειωθεί ότι στις επόμενες φάσεις θα συμμετάσχουν και θα συμβάλουν και άλλοι φορείς, όπως η πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ο Εμπορικός Σύλλογος της Χίου και η Τροχαία. Στόχος της ΔΙΑΝΟΧ είναι να εμπλακούν ενεργά, όσο το δυνατόν περισσότεροι κοινωνικοί φορείς σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ