21.8.2018 15:55

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις ΑΕΝ

Στην ιστοσελίδα του Υπουργείο Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων είναι αναρτημένα από χθες (Δευτέρα 20 Αυγούστου), στο πλαίσιο των πανελληνίων 2018, τα στοιχεία των υποψηφίων που κρίθηκαν κατάλληλοι-ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Οι υποψήφιες/-οι της Γενικής Σειράς και των Ειδικών Κατηγοριών μπορούν να ανατρέξουν εδώ και πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο Κωδικό τους Αριθμό Εξετάσεων και τα τέσσερα πρώτα αρχικά γράμματα των ονομαστικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο) έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την καταλληλόλητα-ικανότητα τους.

Σημειώνεται ότι για κάθε υποψήφια/-ο θα αναφέρονται μόνο οι Σχολές εκείνες για τις οποίες έχει κριθεί κατάλληλη/-ος-ικανή/-ος στις προκαταρκτικές εξετάσεις (υγειονομικές, ψυχοτεχνικές, αθλητικές δοκιμασίες κλπ).

Τέλος για επιπρόσθετες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι υποψήφιοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα: 210-3442067, 210-3442076 (8 π.μ.-15 μ.μ).

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ