24.6.2014 20:43

Αναγκαία περικοπή εξόδων

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΧΙΟΣ ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

Μετά από 31 χρόνια που στεγαζόταν στην πολυκατοικία της οδού Σγούτα, πίσω από το Ομήρειο, το γραφείο του Συλλόγου Ράδιο Ταξί Χίου μεταφέρθηκε σε ισόγειο χώρο  στον αρ. 8 της οδού Αεροπόρου Βασιλειάδη, στον πεζόδρομο της πρώην οδού Βουπάλου.
Ο λόγος της μετακίνησης είναι καθαρά οικονομικός. Έπρεπε να μειωθούν τα λειτουργικά έξοδα και να αυξηθούν τα έσοδα, όσο είναι δυνατόν.
«Με το ενοίκιο και τα κοινόχρηστα ξοδεύαμε περισσότερα από 500 ευρώ. Τα έσοδα μας έχουν μειωθεί , αφού η οικονομική κρίση έχει αναγκάσει τον κόσμο να περικόψει τα έξοδα του», δηλώνει ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Νίκος Τζήκας. Ενοίκιο, κοινόχρηστα, φως, νερό, τηλέφωνο, τους έκαιγαν στην τσέπη, αφού  πλήρωναν περισσότερο από 500 ευρώ το μήνα. Το τηλέφωνο κλήσης για το κοινό, παραμένει το ίδιο, 2271041125
«Πρέπει να μειώσουμε  τα έξοδα και να προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τα έσοδα, γι’ αυτό μεταφερθήκαμε στο δημοτικό ακίνητο, στο ισόγειο του πεζόδρομου της πρώην οδού Βουπάλου. Σε λίγες μέρες θα αναρτήσουμε τις απαραίτητες νέες  ταμπέλες. Ελπίζουμε ότι εκτός από τη μείωση των εξόδων θα μας ωφελήσει και η αμεσότερη επαφή με τον κόσμο».
Οι περισσότεροι θεωρούν το ταξί πολυτέλεια σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, αλλά και αυτός ο κλάδος των επαγγελματιών πρέπει να ζήσει…

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ