1.6.2016 17:09

Αναφορά Μηταράκη για τις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ

Αναφορά προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κατέθεσε ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης, για τις ξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων Δ. ΙΕΚ σε συνέχεια σχετικής επιστολής του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Χίου. 

Αναλυτικά στην αναφορά ο κ. Μηταράκης αναφέρει:

Σας διαβιβάζω την επιστολή του Εργατοϋπαλληλικού κέντρου Χίου που αναφέρεται στις επικείμενες Εξετάσεις Πιστοποίησης των αποφοίτων Δ.ΙΕΚ και τον ορισμό των εξεταστικών κέντρων. Όπως επισημαίνεται στην εν λόγω επιστολή, λόγω της οικονομικής κατάστασης αλλά και της ανεπαρκούς και ασύμφορης ακτοπλοϊκής και αεροπορικής συγκοινωνίας του νησιού μας, είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον καταρτιζόμενο να μετακινηθεί σε εξεταστικό κέντρο σε άλλη πόλη. Για τους λόγους αυτούς υπογραμμίζουν την ανάγκη να οριστεί εξεταστικό κέντρο και στο νησί μας προς διευκόλυνση των καταρτιζόμενων και αποφυγή οικονομικής επιβάρυνσής τους

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ