23.8.2012 13:41

Αναβλήθηκε προσέγγιση κρουαζιερόπλοιου στα Μεστά.

- ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ Ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη άφιξη του κρουαζιερόπλοιου της LOUIS CRUISE LINES στην Χίο και οι παράλληλες  εκδηλώσεις φιλοξενίας λόγω της αδυναμίας που επικαλέστηκε ο πλοίαρχος στην προσάραξη του πλοίου στο λιμάνι της Χίου  και της άρνησής του να πάει στα Μεστά. 
Ο πλοίαρχος ενημέρωσε την εταιρεία του ότι δεν μπορεί να προσεγγίσει τα Μεστά ενώ λίγη ώρα αργότερα, ενημέρωσε και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.
«Για μία ακόμη φορά θεωρούμε ιδιαίτερα σήμερα που το νησί μας περνάει μια σκληρή δοκιμασία,  επιτακτική την ανάγκη να χρηματοδοτηθεί η κατασκευή της προβλήτας για τα κρουαζιερόπλοια στη θέση Κοντάρι. Πρέπει άμεσα να εξευρεθούν οι πιστώσεις για την κατασκευή αυτού του τόσο σημαντικού έργου για τη Χίο μας, αν θέλουμε να αποτελούμε προορισμό κρουαζιέρας», αναφέρει σε δελτίο Τύπου ο Π. Λαμπρινούδης. 
 
Η διάψευση
 
 
Πάντως το δελτίο Τύπου του Δήμου διέψευσε κατηγορηματικά με δηλώσεις του στον «π» ο τουριστικός πράκτορας Θ. Μιχαλάκης ο οποίος ανέφερε ότι το πλοίο δεν μπόρεσε να δέσει στο λιμάνι αφού μέσα σε αυτό υπήρχαν ένα αρματαγωγό του στρατού καθώς και το πλοίο της γραμμής, με αποτέλεσμα το πλοίο να μην μπορεί να πραγματοποιήσει προσέγγιση και πρόσδεση στη δυτική πύλη της Χίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ