2.10.2012 17:48

Άμεση ανάγκη χρηματοδότησης

ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

Έκκληση προς τους αρμοδίους προκειμένου να ενισχυθεί με κάθε μέσο η Χίος, μετά την πύρινη καταστροφή του Αυγούστου, απευθύνουν με επιστολή τους οι απόφοιτοι του Οικονομικού Λυκείου Χίου έτους 1964-65.
Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη εκπόνησης ενός προγράμματος με χρονικό ορίζοντα 20ετίας, το οποίο να κατατεθεί από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να χρηματοδοτηθεί από Ευρωπαϊκούς πόρους.
 
«Η συνθήκη του Άμστερνταμ και η συμφωνία της Μαδρίτης, παρέχουν την δυνατότητα στο ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, στο πράσινο ταμείο και ιδιαίτερα στο ΕΣΠΑ να συνδράμουν οικονομικά στο πρόγραμμα μιας ολοκληρωμένης ανάπτυξης του νησιού μας.
 
Ζητάμε και αναμένουμε νε εκδηλωθεί έντονη πολιτική βούληση και να υπάρχουν σοβαρά και γρήγορα αποτελέσματα, προτού κάποιες χιλιάδες κατοίκων και ιδιαίτερα της νέας γενιάς, πάρουν για τρίτη φορά τον δρόμο της ξενιτιάς, γεγονός που θα ερημώσει ακόμη περισσότερο και θα μειώσει κατά πολύ τον ήδη σταδιακά μειωμένο πληθυσμό της Χίου μας»,αναφέρουν μεταξύ άλλων στην επιστολή. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ