24.7.2019 10:34

Άμεση στελέχωση του Κέντρου Υγείας Χίου ζητά το Εργατικό Κέντρο

Επιστολή στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια απέστειλε το Εργατικό Κέντρο Χίου προκειμένου να του επισημάνει τις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού στο Κέντρο Υγείας Χίου και να του ζητήσει την άμεση στελέχωση του.

Στην επιστολή του, την οποία κοινοποιούν και στους δύο Χιώτες Βουλευτές και στον διοικητή του ΕΦΚΑ αναφέρουν μεταξύ άλλων:

«... Υπάρχει άμεση και επιτακτική ανάγκη κάλυψης των ελλείψεων προκειμένου να λειτουργεί ορθά και ομαλά το Κέντρο Υγείας Χίου προς εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

Είμαστε σε τακτική επικοινωνία με την συγκεκριμένη υπηρεσία καθώς εισπράττουμε τις ανησυχίες των υπευθύνων για την συνεχή μείωση προσωπικού και συνεπώς την υποβάθμισή της καθώς και τους προβληματισμούς και δυσκολίες των ασφαλισμένων και ασθενών που αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.

Παρακαλούμε όπως εξετάσετε άμεσα το ζήτημα για την πλήρη στελέχωση όλων των ειδικοτήτων για την παροχή της βέλτιστης και ταχύτατης εξυπηρέτησης των ασθενών και των ασφαλισμένων. Αναμένουμε τις ενέργειές σας και παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις», καταλήγει η επιστολή του Εργατικού Κέντρου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ