1.9.2016 11:01

Άλλος φταίει, άλλοι μπλέξανε

ΤΡΟΧΑΙΟ ΥΛΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΒΑΡΒΑΣΙ, ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ

Γράφουμε συνεχώς για την έλλειψη κυκλοφοριακής συνείδησης  και αγωγής που έχουν επιπτώσεις στην υγεία την ποιότητα της ζωής και της καθημερινότητας μας. Χτες μόλις γράφαμε ότι τα μπλοκάκια της Τροχαίας έχουν πάρει φωτιά, αλλά οι περισσότεροι οδηγοί με τη συμπεριφορά τους προκαλούν σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία, τους πεζούς, άλλους εποχούμενους. Πριν στεγνώσει το μελάνι του τυπογραφείου ένα ακόμη παρόμοιο κρούσμα ευτυχώς με ελαφρύ τραυματισμό προστέθηκε στον ατελείωτο κατάλογο των τροχαίων ατυχημάτων που προκαλούνται από... παρκαρίσματα.

Στις  09.15 ο Δ.Μ με το Ι.Χ αυτοκίνητο του κατέβαινε την οδό Κρήνης στο Βαρβάσι κάθετα προς την Βερίτη με στόχο να στρίψει δεξιά και να κατευθυνθεί προς τον Κάμπο. Στη γωνία Βερίτη – Κρήνης ήταν σταθμευμένο  ένα αυτοκίνητο που του έκλεινε την ορατότητα. Για να ελέγξει την κυκλοφορία αναγκάστηκε να βγεί λίγο μέσα στο δρόμο, αλλά η αναγκαία αυτή κίνηση αποδείχθηκε μοιραία. Την ίδια στιγμή η υπάλληλος των ΕΛΤΑ Μ.Δ οδηγώντας το υπηρεσιακό της  μηχανάκι με κατεύθυνση από το Βαρβάσι προς τον Κάμπο είχε προσπεράσει το παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Πριν προλάβουν να αντιδράσουν και οι δύο συγκρούστηκαν και η οδηγός της μηχανής φανερά σοκαρισμένη μεταφέρθηκε προληπτικά στο Σκυλίτσειο νοσοκομείο για την απαραίτητη παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου αφού βοήθησε το θύμα  δήλωσε στην τροχαία και στις ασφαλιστικές εταιρείες ότι σταμάτησε στη διασταύρωση για να ελέγξει την κυκλοφορία στη Βερίτη, αλλά επειδή  του έκλεινε τη θέα το παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο, αναγκάστηκε να βγεί λίγο μέσα στον κεντρικό δρόμο με αποτέλεσμα να προκληθεί το ατύχημα.

Το Τμήμα Τροχαίας διενεργεί προανάκριση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ