11.6.2013 11:34

Άλλος δρόμος η Βερίτη

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

Mετά από πολύμηνες καθυστερήσεις, μπαίνει τέλος στο μαρτύριο των οδηγών που χρησιμοποιούν καθημερινά την οδό Βερίτη. Από την Κυριακή τα συνεργεία της αναδόχου εταιρίας ΠΡΑΞΗ έπιασαν δουλειά και σήμερα αναμένεται να ολοκληρώσουν τις εργασίες αποκατάστασης και ασφαλτόστρωσης του σημαντικού οδικού κόμβου, από τη διασταύρωση με τον περιφερειακό της πόλης στο γεφύρι του Βαρβασιού έως το Χριστό, στη συμβολή των οδών Ι. Χανδρή προς τον Κάμπο και 25ης Μαρτίου προς του Γρού.

Την Κυριακή έγιναν οι εργασίες προετοιμασίας και ισοπέδωσης του φθαρμένου οδοστρώματος και σήμερα θα στρωθεί ο ασφαλτοτάπητας, γι’ αυτό ο δρόμος  θα παραμείνει κλειστός από το πρωί για όσες ώρες χρειαστεί.

Η αποκατάσταση της βατότητας της οδού είναι ένα τμήμα από το γενικότερο έργο  κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης των νερών της βροχής που κατεβάζει το ρέμα της Σκύλας στην περιοχή του Βαρβασίου, που έχει χρηματοδοτηθεί με προϋπολογισμό 3.900.000 ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ