4.4.2014 10:16

Αλληλεπίδραση με κοινά σημεία τη ΔΑΠ ΝΔΦΚκαι το Τμήμα Ναυτιλίας

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΑ

Τη ΔΑΠ ΝΔΦΚ  Πειραιά και το Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών υποδέχεται η αντίστοιχη οργάνωση  της Χίου και το Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου από αύριο  Σάββατο 5 Απριλίου εως τη Δευτέρα 7 Απριλίου με σκοπό τη διοργάνωση ενός τριήμερου δράσεων ναυτιλιακού περιεχομένου.

Το πρόγραμμα των δράσεων είναι το εξής:
Ημερίδα με θέμα:  "Η Συμβολή του Έλληνα Ναυτικού στην Παγκόσμια Ναυτιλία", με την ευγενική χορηγία του ιδρύματος Μαρία Τσάκος, το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 και ώρα 19.00 στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Grecian Castle.
Εκκλησιασμός την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 στις 08.00
Επίσκεψη στο Citrus Cafe στο Κάμπο την Κυριακή 6 Απριλίου στις 10.30
Ημερίδα με θέμα  "Νηολόγιο, Port State Control & Ρύποι » τη Δευτέρα 7 Απριλίου στις 09.00 στο κτήριο Κοραή αίθουσα Α του Πανεπιστημίου Αιγαίου και σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Χίου.
Επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο Χίου τη Δευτέρα 7 Απριλίου στις 12.00
Επίσκεψη στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού της Χίου τη Δευτέρα 7 Απριλίου στις 13.00
"Οι δράσεις αυτές δε θα αποτελέσουν μόνο μοχλό για την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο Πανεπιστημίων αλλά θα βοηθήσουν τους φοιτητές των δύο τμημάτων να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στο αντικείμενο των σπουδών τους" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην πρόσκληση συμμετοχής.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ