9.9.2013 8:33

Αλληλεγγύη για όλους!

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

Συμμέτοχη στην πρωτοβουλία για την διανομή δωρεάν σχολικών ειδών βρίσκει την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου το Εργατικό Κέντρο.
Οπως επισημαίνει με ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία:
«Στηρίζουμε την ενέργεια του Εργατικού Κέντρου Χίου για συγκέντρωση σχολικών ειδών, εν όψει της νέας χρονιάς,  προκειμένου να προσφερθούν σε οικογένειες που δυσχεραίνονται στην αγορά τους.
Στηρίζουμε και οποιαδήποτε άλλη πρωτοβουλία από συνδικαλιστικούς ή άλλους φορείς ( όπως ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου  ο Δήμος Χίου) που  εξελίσσεται χωρίς διαχωρισμούς και αφορά την ενίσχυση  όσων έχουν ανάγκη χωρίς διακρίσεις  θρησκείας, καταγωγής, φύλου  ή χρώματος.
Απέναντι στην  πολιτική των κυβερνήσεων, δηλαδή απέναντι  στην φτωχοποίηση της πλειοψηφίας της κοινωνίας και την υποβάθμιση  και κατάργηση κοινωνικών θεσμών όπως σχολεία  και νοσοκομεία και άλλα  αντιδρούμε όλοι μαζί.
Η πολιτική και κοινωνική εξουσία προσπαθεί να μας στρέφει τον έναν εναντίον του άλλου ,σαν αιτία των δεινών μας, να μας αποπροσανατολίζει για τις αιτίες της κατάστασης που ζούμε και να τρέχουμε ο καθένας μόνος του να σωθεί.
Εμείς απαντάμε με όλους τους δίκαιους και δημοκρατικούς τρόπους. Εμποδίζουμε  την βαρβαρότητα, τον ατομισμό και το μίσος εναντίον του διπλανού μας να επεκταθούν. Απαντάμε συλλογικά  χωρίς διακρίσεις.
Απαντάμε με  Αλληλεγγύη  χωρίς διακρίσεις».
Γιατί πιστεύουμε ότι η Αλληλεγγύη έχει νόημα και δικαιώνει το όνομά της μόνον όταν είναι «Αλληλεγγύη για όλους», 
αναφέρεται σχετικά σε ανακοίνωση της ομάδας. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ