19.1.2016 10:20

Αλλάζουν οι άδειες χειριστή ταχύπλοων

Νέα ταλαιπωρία θα υποστούν οι κάτοχοι αδειών χειριστή ταχυπλόου σκάφους αφού θα πρέπει να αντικαταστήσουν την παλαιά άδεια με νέου τύπου. Σύμφωνα με απόφαση του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος οι κάτοχοι παλαιού τύπου εντύπων αδειών χειριστή ταχυπλόου σκάφους, πρέπει να τις αντικαταστήσουν με άδειες νέου τύπου μέχρι την 31-12-2017.

Παράλληλα από εδώ και στο εξής σύμφωνα με την υπουργική απόφαση που είχε εκδοθεί για να εφαρμοστεί η αλλαγή αυτή οι νέοι υποψήφιοι για την άδεια χειριστή θα πρέπει να προμηθεύονται την νέου τύπου άδεια. Για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες χορήγησης νέου τύπου αδειών χειριστών ταχυπλόων σκαφών παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Γραφείο Λιμενικής Αστυνομίας της Υπηρεσίας μας.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ