10.11.2014 19:03

«Αλλάζουμε τη ζωή μας και τις συνήθειές μας, γινόμαστε Αλληλέγγυοι»

Ικανοποίηση και δύναμη για να συνεχίσουν να προσφέρουν βοήθεια γέμισε την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου, η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο 1ο Χαριστικο- Ανταλλακτικό Παζάρι που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Σε ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε η Πρωτοβουλία τονίζονται τα παρακάτω:

 «Στη δράση μας αυτή συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο πάνω από 100 Αλληλέγγυοι Συμπολίτες μας. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στο 1ο Χαριστικό-Ανταλλακτικό παζάρι και να προσπαθήσουμε και αυτή η δράση μας, όπως και η συλλογή τροφίμων, να πάρει μονιμότερο χαρακτήρα.

Ενημερώνουμε ακόμη ότι μια αρκετά μεγάλη ποσότητα ρούχων και παπουτσιών θα δοθεί στην ιματιοθήκη της Μητροπόλεως και ένα συγκεκριμένο είδος ρούχων στον Ερυθρό Σταυρό.

Η κοινωνική και οικονομική κρίση που βιώνουμε είναι αβάστακτη ,γι αυτό το λόγο, εκτός από τις δράσεις της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης, στηρίζουμε και βοηθάμε, σεβόμενοι την αυτοτέλειά τους, και όλους τους φορείς και τις συλλογικότητες  που δραστηριοποιούνται στον τόπο μας.

Σκοπός μας είναι κάθε φορά να βάζουμε και από ένα λιθαράκι μέχρι να γίνει η Αλληλεγγύη τρόπος ζωής και δύναμη αγώνα για τους Συμπολίτες μας».

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ