7.2.2013 14:06

Αλλάζει την ασχήμια - ΦΩΤΟ

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΒΕΡΙΤΗ ΚΑΙ ΑΕΡ. ΡΟΔΟΚΑΝΑΚΗ

Ένα ωραίο διάζωμα διαμόρφωσε ο δήμος στη συμβολή των οδών Βερίτη και Αεροπόρου Ροδοκανάκη στα φανάρια του  Βαρβασίου. Ο χώρος που ήταν το σπίτι της οικογένειας της Παρασκευής Κουμαλάτσου είχε απαλλοτριωθεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 για την διάνοιξη της στροφής και την απόκτηση καλού οπτικού πεδίου ελέγχου της κυκλοφορίας στην κατεύθυνση της πολυσύχναστης διασταύρωσης που οδηγεί προς την παραλία της Φάρκαινας.

«Καθιστικό» ονομάζει το έργο ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας Λάκης Τσακός, που επισημαίνει ότι κατασκευάζεται με δημοτική αυτεπιστασία στα πλαίσια του προγράμματος αξιοποίησης και καλλωπισμού ακάλυπτων χώρων, που βρίσκεται σε εξέλιξη με προϋπολογισμό 250.000 ευρώ.

«Οι χώροι που διαμορφώνουμε είναι πολλοί και επισημασμένοι από παλιότερα, αλλά οι εργασίες γίνονται τώρα επειδή έχουμε προσλάβει εργατικό προσωπικό που μας επιτρέπει τη συγκρότηση των απαραίτητων συνεργείων».

Αξιοσημείωτη είναι η δημιουργία ειδικού μόνιμου χώρου φιλοξενίας των κάδων  απορριμμάτων, που έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα λειτουργικός.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ