14.2.2014 13:07

Αλλάζει ρότα

ΜΕ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ Ο Π. ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗΣ

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε νέες τομές στο δήμο Χίου, σε περίπτωση επανεκλογής του, δηλώνει μέσω του «π» ο δήμαρχος Χίου Π. Λαμπρινούδης που σε ειδική εκδήλωση στο Ομήρειο στις 10 Μαρτίου θα παρουσιάσει το νέο σχεδιασμό του για την επόμενη 5ετία.

«Ο Καλλικράτης ήταν μία δοκιμή για εμάς που κρίνεται ως επιτυχής χωρίς να παραλείπουμε ότι έχουμε πολλά ευάλωτα σημεία τα οποία και θα διορθώσουμε. Πλέον αν εκλεγώ εκ νέου και μη έχοντας το βάρος της επανεκλογής θα μπορέσω να κάνω όλα όσα αυτή την τετραετία δεν μπορέσαμε για πολλούς και διάφορους λόγους», σημείωσε ο ίδιος.

Η εκδήλωση                                                                  

Σύμφωνα με τον Π. Λαμπρινούδη στη συγκεκριμένη εκδήλωση μετά τον ολιγόλεπτο απολογισμό των πεπραγμένων θα ακολουθήσει η παρουσία του σχεδιασμού για τα επόμενα χρόνια με την κυριότερη τομή να αφορά την αντικατάσταση των τοπικών αντιδημάρχων από τους θεματικούς.

«Ο αριθμός θα παραμείνει ο ίδιος. Θα έχουμε δηλαδή 8 αντιδημάρχους με τον καθένα να έχει αυξημένες αρμοδιότητες επί πολλών θεμάτων όπως το περιβάλλον, ο τουρισμός, η τοπική οικονομία, τα δημόσια έργα κι άλλα» σημείωσε ο ίδιος εξηγώντας παράλληλα ότι στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα τεθεί και το αναπτυξιακό πλαίσιο του συνδυασμού του για την περίοδο 2014- 2020.

Με νέους συνεργάτες

Την ίδια ώρα πάντως η τράπουλα στον Δήμο ανακατεύεται και σε επίπεδο προσωπικού καθώς με απόφαση δημάρχου προκηρύχθηκε η πλήρωση των θέσεων των προϊσταμένων και των διευθυντών σε όλες τις διευθύνσεις και τα αυτοτελή τμήματα του Δήμου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ