23.10.2015 12:18

Αλλάξτε το πριν τους κλείσετε

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Να επανεξετάσει το νομοσχέδιο αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες των σταθμών της περιφέρειας κι ειδικά των τηλεοπτικών σταθμών στα νησιά ζητά με επιστολή του, προς τον αρμόδιο υπουργό ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης,

"Η εφαρμογή αυτών των διατάξεων θα οδηγήσει στο κλείσιμο των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών στην Περιφέρεια και στη μονοπώληση της πληροφόρησης και ψυχαγωγίας από κεντρικούς σταθμούς, πράγμα απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό.

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί της Περιφέρειας, σε όλο το διάστημα λειτουργίας τους είχαν συνεπή και διαρκή προσφορά στην πληροφόρηση, στο δημοκρατικό διάλογο και στον πολιτισμό. Λειτούργησαν με όλες τις δυσκολίες, τις οποίες γνωρίζετε, πάντοτε σε συνεργασία και προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, επιτελώντας ειδικά στην παραμεθόριο και εθνική αποστολή" αναφέρει ο Στ. Κάρμαντζης ζητώντας την επανεξέταση των διατάξεων-ρυθμίσεων ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα στους τηλεοπτικούς σταθμούς των νησιών να συνεχίσουν το έργο και την προσφορά τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ