9.6.2015 12:05

Αλλαγή σκυτάλης στο ΙΚΑ

Αλλαγή σκυτάλης αναμένεται στη διοίκηση του ΙΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, που βρίσκεται στο τιμόνι του μεγαλύτερου ασφαλιστικού ταμείου της χώρας από το 2010, έχει θέσει την παραίτησή του στη διάθεση του αν. υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρη Στρατούλη, ο οποίος και την έχει κάνει αποδεκτή.

Τη θέση του αναμένεται να αναλάβει, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιάννης Θεωνάς, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που διορίστηκε τον περασμένο Φλεβάρη στη θέση του υποδιοικητή του ΙΚΑ. Ο κ. Θεωνάς είναι πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ και υπήρξε δραστήριο συνδικαλιστικό στέλεχος από το 1974. Από το 1994 έως το 2000 ήταν ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, από το οποίο αποχώρησε αφού πρώτα ήρθε σε ανοιχτή σύγκρουση με την ηγεσία του.

Τη θέση του υποδιοικητή στο ΙΚΑ, μετά τη μετακίνηση του Γ. Θεωνά, αναμένεται να καταλάβει ο νομικός Διονύσης Καλαματιανός. Υπενθυμίζεται πως καθήκοντα υποδιοικητή ανέλαβε επίσης πριν από λίγες μέρες και ο Γ. Δούκας, πρώην μέλος ΔΣ του ΙΚΑ και της εκτελεστικής επιτροπής της ΓΣΕΕ μετά την παραίτηση του κ. Διονύση Πατσούρη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ