13.10.2016 18:29

«Αλάτι και Πιπέρι» στο Μουσικό Σχολείο Χίου

ΚΑΤΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΣΙΤΙΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Τι κι αν οι διορισμοί των καθηγητών ειδικοτήτων ακόμη προωθούνται... Στο Μουσικό Σχολείο Χίου τα παιδιά θα απολαμβάνουν κανονικά τα γεύματα τους, αφού βρέθηκε ο ανάδοχος που θα αναλάβει τη σίτιση του σχολείου.

Τα Μουσικά Σχολεία είναι από τα ελάχιστα στα οποία το υπουργείο Παιδείας δικαιολογεί και γεύμα για τους μαθητές.

Χθες η Οικονομική Επιτροπή κατακύρωσε τον ανάδοχο της σίτισης, το εστιατόριο "Αλάτι και Πιπέρι" και υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος του Οκτώβρη θα ξεκινήσει καθημερινά και απρόσκοπτα η σίτιση των 90 παιδιών που φοιτούν στο Μουσικό Σχολείο Χίου. "Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι που σε λογικά χρονικά πλαίσια ολοκληρώσαμε με την κατακύρωση της σίτισης του Μουσικού σχολείου Χίου και πλέον ύστερα από πολύ προσπάθεια το σχολείο θα λειτουργεί πλήρως, επιστρέφοντας στην κανονικότητα του", σχολίασε στον "π" την παραπάνω εξέλιξη ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γ. Παπαδόπουλος.

Το ποσό της σύμβασης ανέρχεται στα  69.000 ευρώ και να σημειωθεί ότι στο γεύμα περιλαμβάνονται και τα συνοδευτικά (ψωμί, σαλάτα) καθώς και νερό και αναψυκτικό (χυμός).

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ