21.5.2015 15:07

Αλαλούμ με τις μονοδρομήσεις ένα χρόνο μετά [ΒΙΝΤΕΟ]

ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ

Στο ίδιο έργο θεατές εδώ κι ενάμιση χρόνο, από τότε δηλαδή που έλαβαν τη διαβεβαίωση ότι θα αρθούν οι μονοδρομήσεις, είναι οι κάτοικοι του Βροντάδου που με αίτημά τους στην Επιτροπή Κυκλοφορίας του Δήμου ζήτησαν να επανέλθουν οι δρόμοι στην πρότερη κατάσταση.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσαν η αρχική μελέτη δεν έλαβε υπόψη της βασικές παραμέτρους με αποτέλεσμα αφενός να ταλαιπωρούνται κι αφετέρου να διασχίζουν καθημερινά επιπλέον δύο χιλιόμετρα μέχρι να φθάσουν σπίτι τους.

Το κυριότερο πρόβλημα σύμφωνα με τους ίδιους είναι ότι ολόκληρος ο κυκλοφοριακός φόρτος του Βροντάδου μετατοπίζεται στην οδό του Αγίου Ισιδώρου που εκτός των άλλων είναι και ο μοναδικός δρόμος που συνδέει τη νότια και κεντρική Χίο με τη Βόρεια.

Το ζήτημα αν κι επείγον με τη σύμφωνα γνώμη των κατοίκων που κατέθεσαν υπόμνημα θα μεταφερθεί για την επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής κυκλοφορίας στα μέσα Ιουνίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ