25.8.2012 10:31

Ακυβέρνητη θαλαμηγός ανοιχτά των Νενήτων

ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΡΗΜΟΥΛΚΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

 
Απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χίου, από τον Κυβερνήτη του Θ/Γ «BARNABAS» σημαίας Η.Π.Α. για ακυβερνησία αυτού, ένα (01) ν.μ. ανατολικά Ακρωτηρίου Νένητων - νοτιοανατολικά της νήσου Χίου, πιθανόν λόγω μηχανικής βλάβης.
Άμεσα στην περιοχή έσπευσε πλωτό περιπολικό Λ.Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ.  διαπιστώνοντας ότι το εν λόγω Θ/Γ δεν είχε καύσιμα, ενώ οι τρεις (03) επιβαίνοντες (1 ημεδαπός και 2 αλλοδαποί) ήταν καλά στην υγεία τους. Βραδινές ώρες χθες το Θ/Γ «BARNABAS» κατέπλευσε ασφαλώς στο λιμένα Χίου ρυμουλκούμενο από το Ρ/Κ «ΜΙΧΑΛΗΣ Σ» Ν. Χίου 259 και συνοδευόμενο από το πλωτό περιπολικό Λ.Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύθηκε ο απόπλους του Θ/Γ μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού, ενώ από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε ρύπανση του θαλασσίου περιβάλλοντος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ