4.3.2015 16:31

Ακριβότερα καθημερινά, φθηνότερα το Πάσχα

ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Δύο θέματα συζητιούνται τελευταία στη Χίο αναφορικά με τα αεροπορικά εισιτήρια. Αφενός οι τιμές στο ναύλο χωρίς αποσκευή που σχεδόν παγιώνεται για τις κοντινές ημερομηνίες πτήσεις κοντά στα 100 ευρώ, αλλά και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αρκετές θέσεις για όσους επιβάτες επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τα «μίλια» που έχουν μαζέψει για φθηνότερα εισιτήρια, μιας και δεν προσφέρονται αντίστοιχες θέσεις σε κάθε πτήση.

Η Aegean που και στο νησί μας έχει απομείνει μόνη για την εκτέλεση της σύνδεσης του νησιού με την Αθήνα, έχει προσαρμόσει με ένα τρόπο τη διαθεσιμότητα που δυσκολεύει αρκετά τον επιβάτη να εντοπίσει την επιθυμητή μέρα και το αντίστοιχα φθηνό εισιτήριο. Κι αν τελικά κάποιος δεν είναι στέλεχος επιχείρησης ή manager για να διαθέτει ένα σταθερό πρόγραμμα ταξιδίων γνωρίζοντας πολύ νωρίτερα τις ημερομηνίες, τότε η πλειοψηφία των επιβατών ακουμπάει αδιαμαρτύρητα κοντά στα 100 ευρώ (και παραπάνω σε κάποιες περιπτώσεις), προκειμένου να φτάσει στον προορισμό του εφόσον ψάξει εισιτήριο μια εβδομάδα πριν.

Φθηνότερα το Πάσχα

Όσοι προγραμματίζεται ταξίδια το Πάσχα στη Χίο καλό είναι από τώρα να ενημερωθείτε για το εύρος των τιμών και πως διαμορφώνονται. Στην ιστοσελίδα της Aegean οι τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι χωρίς αποσκευή ξεκινά από 29 ευρώ σε κάποιες περιπτώσεις και σε κάποιες άλλες μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 69 ευρώ ή και λίγο παραπάνω για το Χίο- Αθήνα. Για την επιστροφή σας οι τιμές είναι πιο αυξημένες και διαμορφώνονται από 59 ευρώ για τις πρωινές πτήσεις και μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα 105 ευρώ, πάντα χωρίς αποσκευή! 

Μπαίνει στις προσφορές;

Το στοίχημα για την προσέλκυση των επισκεπτών από την Ελλάδα και αλλού βασίζεται όμως και στο τμήμα των προσφορών και εκπτώσεων που διατηρεί η Aegean. Προς οτ παρών ισχύουν ναύλοι από 29 ευρώ για μια σειρά από νησιά όπως Μυτιλήνη, Ρόδος, Μύκονος, Σαντορίνη και Χανιά, ενώ προφανώς η εταιρία αντίστοιχο πρόγραμμα θα εφαρμόσει και για τις πτήσεις προς και από Χίο σε εύλογο χρονικό διάστημα. Τουλάχιστον αυτό θα ήθελαν πολλοί να ισχύσει.... Ίδωμεν. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ