2.3.2015 19:15

Ακόμη παίζουν την κολοκυθιά με τον δρόμο του ΦΟΒ

ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ

Μέχρι αργά το μεσημέρι της Δευτέρας,  άκρη δεν είχαν βγάλει οι υπηρεσιακοί παράγοντες σχετικά με τον υπεύθυνο για τον δρόμο του ΦΟΒ, άρα κι αυτόν που υποχρεούται να αποκαταστήσει τη ζημιά που προκλήθηκε από τις τελευταίες βροχοπτώσεις.

Η έριδα μεταξύ τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χίου με τις αντίστοιχες της Περιφέρειας,  οδήγησε σε... διαιτησία. Συγκεκριμένα τον ρόλο διαιτητή στη διαδικασία κλήθηκε να παίξει ο διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας αλλά ακόμη πόρισμα δεν έχει βγει.

Γενική συνέλευση στον ΦΟΒ

Εν τω μεταξύ, στον ΦΟΒ, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, Γενική συνέλευση στην οποία συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, οι ζημιές που προκλήθηκαν και τέλος το διεκδικητικό πλαίσιο των μελών του ΦΟΒ προς πάσα κατεύθυνση.

Τα μέλη του Φιλοπρόοδου Ομίλου Βροντάδου (Φ.Ο.Β.) διαμαρτύρονται για την απραξία των αρμοδίων, αφού μια εβδομάδα μετά τις καταστροφές κι ακόμη δεν έχει ξεκινήσει καμιά εργασία, ούτε καν έχει αποφασιστεί ποιος είναι υπεύθυνος φορέας για το έργο.

Παράλληλα όπως επισήμανε στον «π» ο πρόεδρος του ΦΟΒ Π. Στείρος, «μας ενδιαφέρει να αποκατασταθεί άμεσα το έργο όχι μόνο το κτίριο που δεν γνωρίζουμε τι επιβάρυνση έχει δεχθεί, αλλά και ο δρόμος ο οποίος είναι διπλής κατεύθυνσης κι όσο παραμένει σε αυτήν την κατάσταση, εγκυμονούν κίνδυνοι για τροχαία ατυχήματα». Οι κάτοικοι της περιοχής αναμένουν το αποτέλεσμα της... διαιτησίας ελπίζοντας ότι δεν θα έχουμε κι άλλα νερά αλλά και κανένα ατύχημα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ