28.4.2016 13:54

Ακόμη δεν τον είδαμε Πατέστο τον... εβγάλαμε;

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟ "ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ"

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι σχετικά με την επιλογή του Απ. Πατέστου από την αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης για τη θέση του Διοικητή στο "Σκυλίτσειο" Νοσοκομείο Χίου, κι όλα συντείνουν στο ότι το κεφάλαιο αυτό ακόμη δεν έχει κλείσει.

Κατ αρχήν πέρα από την απόφαση της  Επιτροπής Αξιολόγησης , δεν έχει υπογραφεί ακόμη σχετική υπουργική απόφαση και βεβαίως δεν έχει εκδοθεί αντίστοιχο Φ.Ε.Κ. .

Παράλληλα θεωρείται σχεδόν δεδομένη, σύμφωνα με πληροφορίες , η άρνηση της ανάληψης της συγκεκριμένης θέσης από τον κ. Πατέστο για προσωπικούς του λόγους, οπότε όλα τα σενάρια είναι ανοικτά ακόμη και εκείνο της ανατροπής της απόφασης της επιτροπής αξιολόγησης.

Ποιος είναι ο κ. Πατέστος

Ο κ. Πατέστος, είναι πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην διοίκηση μονάδων υγείας (ΕΑΠ) και μέχρι σήμερα κατέχει την θέση του προϊσταμένου του αυτοτελούς τμήματος οικονομικής διαχείρισης και δημοσίων επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Επίσης είναι παλιό αυτοδιοικητικό στέλεχος με πολυετή παρουσία στα δημοτικά πράγματα και αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ προ ετών.

Παράλληλα είχε υποβάλλει αίτηση και για το Νοσοκομείο της Λέσβου αλλά τη συγκεκριμένη θέση κατέλαβε η Άννα Ζερβού.

Προφανώς στο σήριαλ της θέσης του Διοικητή στο Νοσοκομείο της Χίου, το τελευταίο επεισόδιο θα παιχτεί πολύ αργότερα, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι και πάλι ανοικτά.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ