10.7.2012 11:44

Αίσιο τέλος για οικογένεια που είχε χάσει τη 15χρονη κόρη της

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΛΑΔΗΣ ΕΝΩ ΑΓΝΟΟΥΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Αίσιο τέλος είχε σήμερα το πρωί η περιπέτεια μίας οικογένειας αθίγγανων που από το Σαββατοκύριακο είχαν χάσει τα σημεία ζωής της 15χρονης κόρη τους.
Η οικογένεια που αρχικά πίστευε ότι είχε διαφύγει με το αγόρι της ξεκίνησε να ψάχνει όλα τα πιθανά σημεία που θα μπορούσε να βρίσκεται η ίδια, όμως μάταια αφού μέχρι και το βράδυ της Κυριακής δεν την είχαν εντοπίσει πουθενά.
Αποκαρδιωμένοι απευθύνθηκαν μόλις χθες το πρωί στην Ασφάλεια Χίου, δηλώνοντας ότι η τύχη της αγνοούταν από το Σάββατο. Μάλιστα οι γονείς της 15χρονης υπέδειξαν στους αστυνομικούς το άτομο που κατά πάσα πιθανότητα βρισκόταν μαζί του.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αρχών, οι οποίοι αρχικά έσπευσαν να βρουν τα άτομα που σύμφωνα με την οικογένεια βρισκόταν κοντά στην ανήλικη. Αφού όμως διαπιστώθηκε ότι οι ίδιοι δεν ήξεραν τίποτα, ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για τον εντοπισμό της, στο κέντρο και περιφερειακά της πόλης της Χίου.
Τελικά σήμερα το πρωί η 15χρονη βρέθηκε μόνης της από τους αστυνομικούς μπροστά στο κτίριο της οδού Λάδης. Οι άνδρες της ασφάλειας μετά τον εντοπισμό της, την οδήγησαν άμεσα στο σπίτι της, όπου την περίμενε η οικογένειά της.
Άγνωστο παρόλα αυτά ακόμα και για την ίδια την Ασφάλεια, παραμένει το κίνητρο της εξαφάνισης της 15χρονης, μιας και δεν θέλησε να πει τίποτα στους αστυνομικούς. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ