28.12.2012 16:07

Αιματοβαμμένη Απλωταριά (ΦΩΤΟ)

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΕΖΟΥ

 

Σε καθημερινό φαινόμενο τείνουν να μετατραπούν οι τραυματισμοί πεζών μέσα στην Απλωταριά, αφού, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις των καταστηματαρχών να επισημανθούν τα προβληματικά σημεία που ενέχουν κινδύνους για τους περαστικούς, τα συνεργεία δεν έχουν προβεί σε καμία ενέργεια.

Αποτέλεσμα της αδιαφορίας των υπηρεσιών του Δήμου, ήταν ένας ακόμη τραυματισμός γυναίκας χθες το πρωί έξω από γνωστό κατάστημα οπτικών. Στην προσπάθειά της να διέλθει τον πεζόδρομο σκόνταψε σε ένα από τα ημιτελή σημεία του έργου, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο, στη μύτη και στα δόντια, ενώ από την πτώση έσπασαν και τα γυαλιά της.

Στο σημείο έσπευσε ο καταστηματάρχης που της προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.

 

Αναγνώρισε την ευθύνη του

Σε μία κίνηση αποσιώπησης του θέματος, ο Δήμος Χίου, μετά τις έντονες διαμαρτυρίες του θύματος, αναγνώρισε τις ευθύνες του, σπεύδοντας να καλύψει το ποσό που απαιτείται για την αποκατάσταση των φακών του.

Ωστόσο το ερώτημα είναι αν και μετά από αυτό το περιστατικό, το έκτο μέσα σε ένα μήνα, οι αρμόδιοι θα συνεχίζουν να κλείνουν τα αυτιά στις φωνές ότι απαιτείται να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης των διερχόμενων πεζών. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ