22.6.2016 17:25

Αιγνουσιώτικα βραβεία

ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΟ "ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ"

Oι μαθητές Αριστείδης Καρύδης, Αθανασία και Κώστας Κομνηνάρης βραβεύτηκαν  για τις επιδόσεις τους στα μαθήματα, το ήθος και τις δραστηριότητες τους στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Οινουσσών. Στη γιορτή λήξης της σχολικής σεζόν η οποία πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου, στον  Α. Καρύδη απονεμήθηκε το βραβείο  "Ήθους και Αρετής" του Ιδρύματος "Αλέξανδρος Λυγνός" και  στα αδέλφια Κομνηνάρη το πρώτο Πανελλαδικό βραβείο "Scratch".

Στην αποχαιρετιστήριο εκδήλωση του Γυμνασίου και Λυκείου Οινουσσών, δημοτική αρχή, μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικοί και γονείς παρακολούθησαν και χειροκρότησαν τα Project για  το περιβάλλον και τη μετανάστευση που ετοίμαζαν όλη τη σχολική χρονιά οι μαθητές.  

Ξενάγηση στην Κ/Φ Νικηφόρος

Το τελευταίο διάστημα οι κάτοικοι των Οινουσσών έχουν εξοικειωθεί με την παρουσία των πολεμικών σκαφών στην θαλάσσια περιοχή τους. Όμως με την ξενάγηση  στο σκάφος του ΠΝ Κανονιοφόρος "Νικηφόρος” μετά από  ανοιχτή πρόσκληση που τους απεύθυναν η διοίκηση του Στόλου και του σκάφους είχαν την ευκαιρία να δουν, να μάθουν πολλά για τα πλοία αυτά. Ο Κυβερνήτης και το πλήρωμα τους υποδέχθηκαν εγκάρδια, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο την “παράσταση έκλεψαν” τα παιδιά τα οποία μαγεύτηκαν από την περιπλάνηση στο σκάφος. Η επαφή ολοκληρώθηκε με το ωραιότατο μπουφέ που ετοίμασε  ο μάγειρας της κανονιοφόρου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ